Wat andere zeggen


Na jaren therapieën te hebben gevolgd, van aura behandeling, familieopstelling en psychologen, meditaties en yoga tot tarot en EMDR heb ik bij Susan eindelijk het gevoel dat ze me begrijpt en er ook daadwerkelijk iets los komt bij me. Na te zijn begonnen met praten werd voor mij duidelijk... hier heb ik geen zin meer in, ik heb al zoveel gepraat in mijn leven. Ik kwam m’n afspraak met Susan niet meer na maar gelukkig bleef ze volhouden. Niet dwingend maar heel subtiel kwam er af en toe een app of ik nog interesse had in de coaching. No pressure. Ik voelde dat ik haar de waarheid kon vertellen, wat was, dat ik niet wilde praten tijdens de coaching. Ze pakte het meteen goed op en zei dat ze wel een andere behandeling met me wilde doen. En vanaf toen is het gaan stromen. Als ik bij haar ben en ik doe m’n verhaal (ja nu wel omdat het niet ‘hoeft’ ) voel ik dat ze mij volledig begrijpt en telkens vloeien de juiste woorden uit haar mond die mij weer een goeie richting induwen of het juiste inzicht geven. Ook op de bank als ze me behandelt voel ik voor het eerst dat het stroomt in mijn lijf. Ik verheug me telkens erop om weer naar haar toe te gaan, ook omdat ik weet dat het me helpt en verder brengt. Ik ben blij dat ik door deze warme, invoelende en lieve vrouw gecoacht mag worden.

Lisette 


Op de eerste dag dat ik bij Susan kwam voelde het voor mij veilig en vertrouwd om met mijn persoonlijke issues langs te komen. Het voelde goed om gehoord te worden en samen te kijken naar onderliggende problemen waar ik zelf niet naar durfde te kijken. Susan heeft mij veel waardevolle inzichten gegeven in mijzelf maar ook in anderen. Daarnaast heeft Susan ervoor gezorgd dat de energie weer is gaan stromen via uitgebreide bodyscan en energetisch werk, die voor mij met concentratieproblemen moeilijk zelf is uit te voeren.

Altijd met veel gevoel, maar ook de juiste vragen durven te stellen die zorgen voor de eigen reflectie en het doorbreken van oude patronen. Susan heeft me geholpen in een moeilijke tijd en daar ben ik dankbaar voor.

 

Susan is voor mij een verwarmende reflectie geweest en heeft mij geholpen met nieuwe inzichten en perspectieven te creëren.

- Alexander


“Betrokken, verrassend, enthousiast en empathisch; dat is Susan als coach. Mijn passie en creativiteit heb ik in een paar afwisselende en verrassende sessies weer hervonden, dankzij Susan!”

- Pauline